Rådmand sender flyvende tak til kommunens frivillige

Er du frivillig, og vil du opleve et 2-timers festfyrværkeri af hæsblæsende gymnastik, højtflyvende spring og smittende livsglæde i det kæmpe paladstelt, som er opstillet midlertidigt i Musikhusparken, så har du nu muligheden.

Der er 300 billetter til rådighed og uddelingen sker efter "først til mølle"-princippet, så skynd dig at hente dine billetter til dig og familien via linket herunder. 

Forestillingen foregår onsdag den 19. september kl. 18.30 i:
Paladsteltet (Sat op i Musikhusparken)
Frederiks Allé 16
8000 Aarhus C

Forestillingen optages til tv og Netflix. Læs mere om forestillingen her.

  1. Vælg det antal billetter, du ønsker
  2. Klik på teksten "Indløs Rabatkode" og skriv "AAK18" i tekstfeltet (uden anførselstegn) og klik på knappen "Indløs".
  3. Klik på knappen "Tilmeld" og du kommer derefter til en side, hvor du skal indtaste dine oplysninger, hvorefter du modtager dine billetter pr. e-mail.
  4. Print dine billetter ud og medbring dem på dagen. 


Fredag eftermiddag danner teltet ramme om den officielle åbningen af Folkets Møde. Der er en af Frivillighedshovedstadens store begivenheder. Hele weekenden vil der være en række aktiviteter, der knytter sig til frivillighed. Læs mere om Folkets møde her på https://frivillighovedstad.dk/folkets-moede

 

Jeg vil gerne sende en stor tak til de mange frivillige ildsjæle. De gør dagligt en kæmpe forskel i vores foreninger og er med til at sikre sunde og aktive fællesskaber. Derfor er jeg særlig glad for, at Flying Superkids som en af vores lokale og internationalt kendte foreninger har valgt at bakke op, så vi sammen kan anerkende de frivilliges store arbejde.
rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.
Vi er utrolig glade for, at vi har fået lov til at stille vores telt op på denne helt unikke placering. Det betyder, at hele verden får mulighed for at se vores smukke hjemby Aarhus. Samtidig er vi stolte over at være med til at fejre frivilligheden og bakke op om Frivillighedshovedstaden.
Lars Godbersen fra Flying Superkids.