Watch the Sailing World Championships close up on board Tall Ship Wylde Swan

Kom tæt på VM sejlerne mens der konkurreres om medaljer på Aarhusbugtens vande og mærk adrenalinen pumpe og skumsprøjtet på kinden fra dækket af et af Tall Ships smukkeste skibe, Wylde Swan. Skibet tager dig med på rundfart på Aarhusbugten, hvor verdens bedste sejlere fra op mod 100 lande dyster mod hinanden i verdens største kapsejlads på samme tid, og du har førsteparket. Turen foregår i et tempo, hvor hele familien kan være med, og hvor der er tid til at nyde naturen, vandet og skibet i al sin pragt.  

Skibet Wylde Swan kombinerer det majestætiske og taktiske fra de største skibe med sejladsegenskaberne og den rå spænding, der normalt kun findes med de mindre yachter.

Wylde Swan blev bygget som verdens største topsejlskonnert. Et hurtigt sejlende skib med en imponerende rig. Under dækket arbejder, bor og sover besætningen sammen.

I 2011 var Wylde Swan samlet vinder af den berømte Tall Ships Race og af Trophy for Friendship and Understanding. Prisen blev givet for de venskaber, der opstod ombord på Wylde Swan.

Varigheden af sejladsen er ca. 2 1/2 time.

BEMÆRK! Af sikkerhedsårsager medtager skibet desværre ikke kørestolsbrugere. Ligeledes bedes børn, der ikke kan svømme, bære redningsvest under hele sejladsen.

Arrangeret af: VM i Sejlsport